Mallorca vs Osasuna – Spilfiduser, Optakt og Odds

Såvel Mallorca som Osasuna ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på fredag.

Osasuna fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende fredag. Mallorca bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Mallorca ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Osasuna vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Mallorca har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga. Mallorca har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Osasuna kigger på ni sejre, samt syv uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Osasuna.

  • 14 af Mallorca’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Mallorca’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 14 af Mallorca’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 5 af Mallorca’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Osasuna’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Osasuna i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 7 af Osasuna’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Osasuna kampe, har summen af mål været under 1.5

Form Mallorca mod Osasuna

Bare ét point forhindrer Mallorca i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Elche, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Real Sociedad. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Betis, som satte sig igennem med 1-0. Mallorca vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Estadi Mallorca Son Moix, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv otte.

Osasuna har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Celta Vigo, hvorefter de mod Valencia tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Villarreal, der vandt 0-3. Osasuna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv fem.

Mallorca vandt seks kampe, scorede 14 mål og indkasserede 13 i deres foregående 14 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 20 point.

Mallorca vs Osasuna – Seneste nyt

Osasuna ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Mallorca på Estadi Mallorca Son Moix.

Nacho Vidal rejser ikke med Osasuna til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Mallorca mod Osasuna – indbyrdes historik

Osasuna har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Mallorca. I det seneste opgør mellem disse to løb Osasuna med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Mallorca vandt tre af deres foregående ti kampe mod Osasuna, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 2.90 i skrivende stund.

Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Mallorca og Osasuna.

Mallorca mod Osasuna Spiltips

Daniel Rodriguez har været stærk for Mallorca i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Osasuna håber, at David Garcia kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Mallorca høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Osasuna sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Mallorca vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Osasuna præsterede to sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Mallorca præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Osasuna snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.