Mallorca vs Real Sociedad – Optakt, bedste Odds og gode tips

Mallorca tager på hjemmebanen Estadi Mallorca Son Moix imod Real Sociedad, der kommer forbi på søndag til et opgør i La Liga.

Mallorca er nummer 10 i tabellen med 31 point efter 24 kampe, mens Real Sociedad rangerer som nummer 4 med 44 point efter 24 kampe.

Det er ikke sådan, at Mallorca ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Real Sociedad er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Real Sociedad præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Mallorca har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga.

Real Sociedad har indtil videre præsteret 13 sejre og fem uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Real Sociedad.

  • 13 af Mallorca’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Mallorca’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Mallorca’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Mallorca’s seneste 5 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Mallorca scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • 11 af Real Sociedad’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Real Sociedad’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Real Sociedad’s seneste 7 kampe havde under 1.5 mål
  • 6 af Real Sociedad’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Real Sociedad’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form Mallorca mod Real Sociedad

Mallorca har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-2 sejr over Villarreal. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Espanyol, siden 0-1 mod Elche. Mallorca har vist potent form på Estadi Mallorca Son Moix med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også otte mål, mens de tillod tre imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bare ét point forhindrer Real Sociedad i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Valencia, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Cadiz. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Roma, som satte sig igennem med 2-0. Real Sociedad vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fire mål ind og scorede selv ni.

Real Sociedad vandt fem sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 11 mål og lukkede otte ind. Dette indbragte dem 17 point.

Mallorca vs Real Sociedad – Seneste nyt

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Mallorca.

Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Sociedad, når de drager til Estadi Mallorca Son Moix.

Mallorca mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Real Sociedad har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Mallorca i La Liga-regi. Mallorca var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Real Sociedad i deres seneste tre møder i La Liga. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 2-0 og 1-0 i disse tre opgør. Mallorca går til kampen mod Real Sociedad med en 2-0-8 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Mallorca og Real Sociedad blev der scoret højst to mål. Mallorca og Real Sociedad har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end ni af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Mallorca mod Real Sociedad Spiltips

Daniel Rodriguez har været stærk for Mallorca i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Sociedad håber, at Alexander Soerloth kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Mallorca vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Sociedad fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Mallorca præsterede et gennemsnit på 0.3 mål, mens Real Sociedad snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i en af de forrige ti kampe, som Real Sociedad spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.