Man City mod Liverpool i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Man City træder op imod Liverpool på Etihad Stadium den kommende søndag i Premier League. Begge parter har sigtekornet rettet mod mesterskabet, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Man City er placeret som nummer 1 i tabellen med 73 point efter 30 kampe. Liverpool ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 72 point ovenpå deres 30 opgør.

Liverpool vil være super fokuserede på at overhale førerholdet Man City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Man City har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 6 mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 2 gange, eller 0.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 8 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man City v Liverpool.

  • Manchester City har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
  • Liverpool scorede i 41 af deres seneste 42 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste kampe
  • Liverpool vandt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Liverpool i 5 af de seneste 6 udekampe
  • Manchester City har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Liverpool
  • Manchester City har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Liverpool
  • I 9 ud af 11 seneste Manchester City hjemmekampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Manchester City har spillet mod Liverpool har begge hold scoret
  • I de seneste 11 Manchester City hjemmekampe mod Liverpool var summen af mål over 1.5

Form Man City mod Liverpool

Man City vanskelige at nedbryde

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Southampton nedlagt 4-1, hvorefter det blev 2-0 mod Burnley. Senest måtte også Atletico Madrid bøje sig i et 1-0 nederlag.

Liverpool i fantastisk målform

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham F. nedlagt 1-0, hvorpå Watford blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Benfica, der blev slået med 3-1.

Man City v Liverpool Indbyrdes historik

Sidste gang Man City spillede imod Liverpool var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Anfield sluttede 2-2. Man City går ind til opgøret med en historik mod Liverpool, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Man City og Liverpool bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Man City og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Etihad Stadium.

Man City mod Liverpool – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Mohamed Salah, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Premier League for Liverpool. Hans sæsontotal i Premier League siger 20 mål. Med tre mål i seks kampe for Man City i Premier League, er Kevin De Bruyne også en spiller, der er værd at holde øje med.