Man City mod Man Utd i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet Man City vil være opsatte på at udbygge forspringet til Man Utd, når de to hold tørner sammen den kommende søndag i Premier League. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Man City er placeret som nummer 1 i tabellen med 66 point efter 27 kampe. Man Utd ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 47 point ovenpå deres 27 opgør.

Man Utd vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Man City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Man City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Man City præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 8 mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem.

Man Utd kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man City v Man Utd.

Form Man City mod Man Utd

Man City fortsætter pointhøsten.

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Tottenham. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-0 over Peterborough.

Man Utd drømmer om mere.

Man Utd har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Leeds med 2-4 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Atletico Madrid. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Watford.

Man City v Man Utd Indbyrdes historik

Man City havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i november 2021 i Premier League. Man City møder Man Utd med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Man City og Man Utd. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Man City og Man Utd hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Etihad Stadium i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Raheem Sterling, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Man City, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Bruno Fernandes har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Man Utd, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.