Man City mod Newcastle Utd i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Man City er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Newcastle Utd den kommende søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.18 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Etihad Stadium.

Man City indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 83 point efter 34 kampe. På de 34 runder Newcastle Utd har afviklet, har de indsamlet 43 point og ligger nummer 10 i stillingen.

Newcastle Utd vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Man City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Man City kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 7 mål, eller gennemsnitligt 0.7 pr. opgør. De holdt buret rent i 6 af de kampe.

Hvad målscoring angår, er Newcastle Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man City v Newcastle Utd.

 • Manchester City har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
 • Manchester City har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
 • Manchester City vandt deres seneste 4 kampe
 • Manchester City scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Newcastle scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • Newcastle vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Newcastle scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Newcastle har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Newcastle tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Manchester City har scorede i de seneste 26 kampe i træk de har spillet mod Newcastle
 • Manchester City har vandt i de 12 hjemme seneste kampe i træk mod Newcastle
 • Manchester City har har ikke tabt i de 17 hjemme seneste kampe i træk mod Newcastle
 • Manchester City har har ikke tabt i 27 af 28 seneste kampe mod Newcastle
 • I 11 ud af 12 seneste Manchester City hjemmekampe mod Newcastle var antallet af mål over 2.5

Form Man City mod Newcastle Utd

Man City på fortsat vinderkurs

I deres seneste tre kampe formåede Manchester City først at banke Real Madrid med 4-3. Herefter nedlagde de også Leeds med 4-0, inden stimen stoppede mod Real Madrid, der vandt en 2-1 sejr.

Newcastle Utd inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Newcastle Utd først at banke Crystal Palace med 1-0. Herefter nedlagde de også Norwich med 0-3, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 0-1 sejr.

Man City v Newcastle Utd Indbyrdes historik

Man City sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Man City går ind til opgøret med en historik mod Newcastle Utd, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Man City og Newcastle Utd. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Man City og Newcastle Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Etihad Stadium.

Man City mod Newcastle Utd – Formstærke spillere

Bruno Guimaraes virker til at være i anstændig form for Newcastle Utd, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Man City, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Gabriel Jesus, som stod for 6 mål i hans seneste seks kampe.