Man Utd mod Brentford i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Man Utd er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Brentford den kommende mandag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.68 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Old Trafford.

Efter 35 kampe afviklet er Man Utd placeret nummer 6 i stillingen med 55 point. Der er 15 points forskel til Brentford, der som nummer 12 har samlet 40 point sammen.

Brentford går ind til kampen mod Man Utd den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Man Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Brentford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Brentford.

  • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 15 kampe
  • Manchester United har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Manchester United har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 17 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Brentford vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Man Utd mod Brentford

Man Utd drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Manchester United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 3-1 mod Liverpool og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Chelsea.

Brentford vanskelige at nedbryde

Brentford er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-2 over West Ham samt Watford. Serien blev dog bremset mod Tottenham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Man Utd v Brentford Indbyrdes historik

Man Utd havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i januar 2022 i Premier League. Man Utd går ind til opgøret med en historik mod Brentford, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 35 fortæller os, hvor Man Utd og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Old Trafford.

Man Utd mod Brentford – Hold øje med…

Med 17 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Cristiano Ronaldo så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.