Man Utd mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Man Utd skal op imod Leeds på Old Trafford den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Man Utd er nummer 5 i tabellen med 12 point efter 6 kampe, mens Leeds rangerer som nummer 9 med 8 point efter 6 kampe.

Man Utd er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Leeds på Old Trafford.

Man Utd kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Leeds præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Man Utd har vundet 4 sejre, mens de har spillet 0 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i Premier League. Man Utd noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Leeds kigger på 2 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Leeds.

  • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 10 af de seneste 12 kampe
  • Manchester United vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret

Form Man Utd mod Leeds

Man Utd har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Arsenal med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Real Sociedad. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over FC Sheriff. Man Utd vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Old Trafford, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 7 ind og scorede selv 13.

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Brighton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brentford, som satte sig igennem med 5-2. Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Man Utd vs Leeds – Seneste nyt

Man Utd kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leeds på søndag.

Marcus Rashford, Donny van de Beek, Anthony Martial, Facundo Pellistri, Brandon Williams og Mason Greenwood er blandt de 6 spillere, som mangler for Man Utd på søndag.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Man Utd.

Rasmus Nissen, Rodrigo, Junior Firpo og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Old Trafford.

Man Utd mod Leeds – indbyrdes historik

Man Utd har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Leeds. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Man Utd plejer at byde at møde Leeds, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.45.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Marcus Rashford viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Man Utd bør bringe ham i spil mod Leeds. Sidstnævnte ankommer med Rodrigo, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.

Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Man Utd holdt kun rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Leeds præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Man Utd præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Leeds landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 7 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Man Utds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.