Man Utd mod Norwich i Premier League runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Man Utd er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Norwich på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.22 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Old Trafford.

Med en placering som nummer 7 i stillingen har Man Utd samlet 51 point efter 31 kampe. På 21 point befinder Norwich sig rangeret som nummer 20 for 31 afviklede kampe.

Både Man Utd og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Man Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Norwich vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Norwich.

Form Man Utd mod Norwich

Man Utd fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Manchester United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Atletico Madrid, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Leicester. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Everton, som satte sig igennem med 1-0.

Norwich håber på frisk start.

Norwich har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Leeds, hvorefter de opnåede 0-0 mod Brighton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Burnley.

Man Utd v Norwich Indbyrdes historik

Man Utd sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Man Utd går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 8-0-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Man Utd og Norwich. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Man Utd og Norwich ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Old Trafford.

Man Utd mod Norwich – Formstærke spillere

Det har indtil videre været en god sæson for Cristiano Ronaldo, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og Man Utd håber, at han finder den form frem igen mod Norwich. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Cristiano Ronaldo til at finde vej til netmaskerne her.