Man Utd mod Watford i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Man Utd er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Old Trafford på lørdag. Gæsterne fra Watford ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Man Utd er placeret som nummer 4 i tabellen med 46 point efter 26 kampe. Watford ligger på en placering som nummer 19 i stillingen med 18 point ovenpå deres 26 opgør.

Watford går ind til kampen mod Man Utd på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iPremier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Man Utd har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Watford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 5 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål i e kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Oddsbonus fra mr green

Har du planer om at oddse på rundes PL kampe, kan du lige så godt få 1000kr ekstra at spille for, når du placere dit første væddemål hos mr green. Lyder det interesant for dig, så klik på grafikken nedenunder.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Watford.

 • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • Manchester United har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Manchester United i 8 af de seneste 10 kampe
 • Manchester United har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Watford har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Watford i 26 af de seneste 28 kampe
 • Watford tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Watford ikke scoret i deres seneste 4 kampe
 • Manchester United har vandt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Watford
 • Manchester United har scorede i 13 af de senest 14 kampe mod Watford
 • Manchester United har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Watford
 • I de seneste 5 Manchester United hjemmekampe mod Watford var summen af mål under 3.5
 • I 4 ud af 5 seneste Manchester United kampe mod Watford var antallet af mål over 2.5

Form Man Utd mod Watford

Man Utd drømmer om mere.

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 4-2 over Brighton samt Leeds. Serien blev dog bremset mod Atletico Madrid i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Watford fortsat skidt kørende.

Watford har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Brighton tabte de 0-2, hvorefter de vandt 0-1 over Aston Villa. De var tilbage i rendestenen med et 1-4 nederlag mod Crystal Palace.

 

Man Utd v Watford Indbyrdes historik

Watford havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i noviembre 2021 i Premier League. Man Utd går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Man Utd og Watford bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Man Utd og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Old Trafford i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Bruno Fernandes når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten tre gange i seks kampe for Man Utd, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Emmanuel Dennis har stået det rette sted en1 gang i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.