Manchester City knækker Club Brugge på Etihad

Manchester City og Club Brugge står i rampelyset den kommende onsdag på Etihad Stadium. Vi går ind til anden halvdel af gruppespillet i denne sæsons Champions League, hvorfor tingene spidser til og point kan være altafgørende. 

The Sky Blues oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Manchester City præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Club Brugge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Manchester City vs Club Brugge statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til The Citizens kaster 1.10 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 10.00 gange igen. Endelig er der 30.00 på oddset for en sejr til Club Brugge.

Manchester City er på grænsen til at sikre videre adgang til næste runde i Champions League. De har opnået 6 point på deres første tre kampe, og kan med en sejr her næsten allerede se frem til forårets knockout-kampe. Måske endda på førstepladsen, afhængig af hvordan gruppens andre kampe forløber.

Club Brugge går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 4 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Etihad Stadium, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

 

Facts og finurligheder for Manchester City vs Club Brugge.

  • Manchester City har vundet i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Manchester City har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Club Brugge har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Club Brugge kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Club Brugge har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Club Brugge har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Lineup Manchester City vs Club Brugge

Form Manchester City mod Club Brugge

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-1 mod Brighton, hvorefter de opnåede 0-0 mod West Ham. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de tabte 2-0 i opgøret mod Crystal Palace.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Club Brugge i øjeblikket. Mod Manchester City gik de ned med 1-5, før de spillede 1-1 mod Royal Antwerp. I sidste runde fik de dog en 2-1 sejr mod St.Truiden.

Manchester City v Club Brugge Indbyrdes historik

The Sky Blues vandt 5-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Jan Breydel Stadion i oktober 2021 i Champions League. Bookmakerne har Manchester City som favoritter til sejren i dette opgør. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Club Brugge, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Manchester City kaster 1.10 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 10.00 gange igen. Endelig er der 30.00 på oddset for en sejr til Club Brugge.

Manden med målnæsen

Manchester City kigger igen mod Riyad Mahrez til at stå for de nødvendige scoringer. Han har været varm på det seneste med 3 kasser i de seks foregående kampe. Med 4 garn i Club Brugge seneste seks kampe har Bas Dost gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.