Manchester City mod Arsenal i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Arsenal den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Sky Blues vil være en overraskelse. Manchester City afsluttede sidste sæson placeret 1 med 86 point. I runde 3 står de overfor Arsenal, der lukkede sidste sæson ned som nummer 8 i Premier League med 61 point. 

Manchester City går ind til runde 3 i Premier League med tre point i bagagen og håber at fordoble totalen i den kommende runde.
Arsenal står med nederlag og nul point efter de første to kampe i Premier League og håber inderligt på, at runde 3 giver de første point til tavlen. Målet hedder medaljer endnu engang for Arsenal, der i en optimal sæson måske kan blive involveret i en titelkamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City vs Arsenal.

  • Manchester City har scoret i seneste 27 af 29 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Manchester City har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Manchester City vs Arsenal

The Sky Blues drømmer om at fortsætte sejrskursen.

The Citizens ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester City i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Leicester, et 1-0 nederlag mod Tottenham og senest en 5-0 sejr mod Norwich.

The Gunners fastlåst i elendig stime.

Resultaterne har været direkte elendige for Arsenal i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Gunners i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Brighton, et 2-0 nederlag mod Brentford og senest et 2-0 nederlag mod Chelsea.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker The Sky Blues til at have en god chance for endnu en sejr mod Arsenal.

Manchester City v Arsenal Indbyrdes historik

Manchester City formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Arsenal i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i februar 2021 og 1-0 i oktober 2020. Manchester City møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Arsenal var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jack Grealish. Han er topscorer for The Citizens med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe. 

Arsenal krydser til gengæld fingre for, at bare én eller anden kan finde vej til netmaskerne igen.