Manchester City mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Arsenal kommer til Etihad Stadium til et opgør i Premier League på søndag, håber Manchester City at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Manchester City er i øjeblikket nummer 3 med 63 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Etihad Stadium.

Manchester City har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

For for deres næste Premier League kamp, er Arsenal i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit3.4 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 34 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål. Det sidste giver et snit på 0.8 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Manchester City har vundet 19 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City er på en imponerende stime af 13 kampe i træk uden nederlag.

Arsenal har indtil videre præsteret 20 sejre og fire uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Arsenal præsterede at vinde deres forudgående 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 53 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 47 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 45 af 47 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 43 af 45 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 21 kampe
  • Arsenal var i vandt de seneste 8 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Arsenal var i vandt de seneste 8 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Arsenal var i vandt 9 af de seneste 10 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Arsenal var i vandt 9 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk i Premier League ikke indkasseret et mål

Form Manchester City mod Arsenal

Manchester City virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Copenhagen, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 1-1 mod Liverpool, hvorpå Newcastle blev besejret 2-0. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Sheffield United nedlagt 0-6, hvorpå Brentford blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over FC Porto, der blev slået med 1-0. Arsenal vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede fire mål ind og scorede selv 21.

Manchester City opnåede ni point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og otte indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Arsenal sig 11 point og tre sejre. De indkasserede seks mål, mens de selv scorede ti gange.

Manchester City vs Arsenal – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Arsenal.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Arsenal med på Etihad Stadium.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 16 indbyrdes opgør mod Manchester City. Manchester City tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Arsenal, da Arsenal noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Manchester City sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Manchester City gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Arsenal på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har en enestående 9-0-1 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og Arsenal blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Manchester City og Arsenal. Begge hold var på tavlen fire gange i deres seneste 10 møder.

Manchester City mod Arsenal Spiltips

Erling Haaland har fire mål i seks Premier League kampe for Manchester City, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Arsenal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Bukayo Saka, der har banket seks mål ind i Premier League.

Manchester City vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Arsenal vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte tre kampe. Manchester City holdt gæsterne på Etihad Stadium fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Arsenal præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Arsenal snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 3.4 mål.