City fortsætter stimen mod Aston Villa

Manchester City er storfavoritter til at tage alle tre point, på Etihad Stadium den 20. januar kl. 19:00 mod Aston Villa i Premier League. Manchester City indtager en 2. plads med 35 point efter 17 kampe. Aston Villa har 26 point og er på en 10. plads i tabellen.

The Citizens udvider sejrsstimen.

The Sky Blues er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem yderst acceptable 18 point ud af 18 mulige. Manchester City vandt deres seneste kampe med 3-0 mod Birmingham i FA Cup, efterfulgt af en kneben 1-0 over Brighton, før de smadrede Crystal Palace 4-0 søndag aften.

Standarderne er tårnhøje for en klub som The Sky Blues og de seneste resultater har ikke skuffet de altid store forventninger.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Manchester City i denne sæson. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende onsdag.

The Villans håber på yderligere point til samlingen.

Aston Villa har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Forstået således, at resultaterne har været mere eller mindre som forventede i de seneste ugers Premier League. Aston Villa spillede 1-1 mod Chelsea, efterfulgt af et smalt 2-1 nederlag mod Manchester United, før deres reserver tabte med 4-1 til Liverpool i FA Cup.

Aston Villa har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

Aston Villa har noteret sig 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve den kommende onsdag.

Manchester City vs Aston Villa h2h

Aston Villa endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Manchester City i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 6-1 og 3-0. I tre af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. I de seneste 10 møder mellem klubberne i Premier League har Manchester City generelt været dominerende, og kan fremvise en sejrshistorik mod Aston Villa på 80% .

  • Manchester City har vundet i seneste 5 kampe i træk;
  • Manchester City ubesejret i seneste 9 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City ubesejret i seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • Aston Villa har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Aston Villa $NON_CONCEDING i seneste 4 af 6 kampe.

Statistics