Eriksen kan debutere for Brentford mod ligaens tophold i Manchester

The Citizens skal teste formen af mod Brentford på onsdag, når de mødes i Premier League på Etihad Stadium. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Manchester City nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 57 point for deres 23 kampe. Brentford befinder sig inden runden rangeret 14 i tabellen med 23 point for 23 kampe.

Brentford vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Manchester City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

The Citizens går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Manchester City snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 7 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Brentford.

  • Manchester City scorede i deres seneste 17 kampe
  • Manchester City vandt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i 20 af de seneste 21 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Brentford scorede i 5 af deres seneste 6 kampe

Form Manchester City mod Brentford

The Citizens i fantastisk form.

Manchester City virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Chelsea, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Southampton, hvorpå Fulham blev besejret 4-1.

Brentford i ekspresfart mod bunden.

Brentford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Manchester United, før Wolves satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Everton, der satte sig igennem med 4-1.

Manchester City v Brentford Indbyrdes historik

Manchester City havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Manchester City møder Brentford med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Manchester City og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Etihad Stadium i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Bernardo Silva når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for The Sky Blues, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Ivan Toney har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.