Manchester City mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Manchester City byder Brentford op til dans på tirsdag på Etihad Stadium stadion.

Manchester City går ind til runde 18 som nummer 3 i Premier League tabellen med 53 point på kontoen. Med 24 runder bag dem har Brentford samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Brentford fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende tirsdag. Manchester City bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Manchester City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Manchester City præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Brentford præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 16 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 23 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Brentford kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Brentford bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 52 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 43 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 41 af 43 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 21 af 22 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 14 kampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 12 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 kampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 10 af Brentford’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form Manchester City mod Brentford

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-3 over Everton samt FC Copenhagen. Serien blev dog bremset mod Chelsea i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Manchester City vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også syv ind.

Brentford har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Manchester City tabte de 1-3, hvorefter de vandt 0-2 over Wolverhampton. De var tilbage i rendestenen med et 1-4 nederlag mod Liverpool. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

Manchester City tog 34 point fra deres seneste 13 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 36 mål scoret og 11 indkasseret. Brentford scorede 14 mål og indkasserede selv 25 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og syv point.

Manchester City vs Brentford – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Brentford.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Brentford med på Etihad Stadium.

I værste fald må Brentford finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Brentford-truppen, er Ivan Toney i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på Etihad Stadium den 5 februar 2024. Manchester City vandt tre af deres foregående fem kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I to af de tidligere fem kampe mellem Manchester City og Brentford scorede begge hold.

Manchester City mod Brentford Spiltips

Rodri har tre mål i seks Premier League kampe for Manchester City, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brentford. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Ivan Toney, der har banket fire mål ind i Premier League.

Manchester City høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led nul nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Manchester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brentfords seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Brentford snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.5 mål.