Manchester City mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Cityden kommende lørdag møder Brentford. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Nøjagtig 16 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Etihad Stadium.

Med tre sejre i træk er Manchester City klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Brentford, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Manchester City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 30 gange, mens de også indkasserede 9. Det er i gennemsnit 0.9 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 4 gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Brentford præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 10 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 1 kamp gange i denne sæson i Premier League. Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 13 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Brentford kigger på 3 sejre, samt 7 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Over/under: Under 3.5 til odds 1.96

Fuldtid: City sejr til odds 1.15

BTTS: Nej til odds 1.72

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Manchester City v Brentford.

  • Manchester City vandt deres seneste 16 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 31 af deres seneste 32 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Brentford scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe
  • Brentford har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Brentford uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Manchester City mod Brentford

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sevilla nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-1 mod Fulham. Senest måtte også Chelsea bøje sig i et 2-0 nederlag. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 25 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brentford på udkig efter en sejr. Mod Wolverhampton spillede de 1-1, før de også delte point med Nottingham Forrest i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Gillingham. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 3 uafgjorte og tabte 3, hvori de indkasserede 15 og scorede 6 mål.

Manchester City scorede 21 mål og indkasserede 1 i deres seneste 7 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 19 point og 6 sejre. Brentford opnåede 2 sejre og 6 point i de seneste 4 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 7 gange i disse kampe, men lukkede også selv 8 ind.

Manchester City vs Brentford – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Brentford.

Kyle Walker og Kalvin Phillips er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Brentford med på Etihad Stadium.

I værste fald må Brentford finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Vitaly Janelt, Shandon Baptiste, Kristoffer Vassbakk Ajer, Aaron Hickey, Thomas Strakosha og Pontus Jansson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Brentford – indbyrdes historik

Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Brentford. Manchester City går til kampen mod Brentford med en 2-0-0 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Manchester City mod Brentford Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Erling Braut Haaland, der er oppe på flotte 18 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 7 mål i hans seneste seks kampe, og Manchester City håber, at han finder den form frem igen mod Brentford. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Braut Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City vandt 10 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 0 nederlag. Brentford vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 4 uafgjort, mens det blev til 4 nederlag. Manchester City har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på Etihad Stadium. Brentford scorede kampens første kasse 2 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Manchester Citys seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.