Manchester City sætter jagten ind

Der spilles to aftenkampe onsdag i Premier League og den første af disse fløjtes i gang kl. 19.00. Hjemmeholdet Manchester City tager imod på Brighton & Hove Albion på Etihad Stadium. En kamp, som i virkeligheden “tilhører” runde 18 i Premier League. Hjemmeholdet giver beskedne 1.18 for en sejr på oddset, mens udesejr til The Seagulls kan spilles til 16.00 på oddset.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har åbnet 2021 lige så godt, som de lukkede 2020. Der er seks sejre i de seneste seks kampe, og den fjerde finaledeltagelse i træk blev sikret i EFL Cup sidste onsdag. Dén form håber de selvfølgelig på at bringe med i til onsdags-kampen, hvor de kan rykke tættere på førstepladsen i Premier League med en sejr.

Kampen i Manchester kan sende Brighton endnu længere ned i det søle, hvor de allerede står solidt forplantet. Ser vi lige bort fra weekendens sejr i FA Cup, har det været rystende elendige måneder for “mågerne” fra Sydkysten. Brighton har nul sejre i deres seneste otte ligakampe, og selv videre adgang i FA Cup holdt hårdt. Først via straffespark lykkedes det at nedkæmpe Newport fra League Two.

Manchester City har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Brighton. Ja, nogle vil nok kalde den nådesløs. The Citizens vandt ganske enkelt alle de seneste syv interne kampe, siden Brighton rykkede i Premier League. Kun i to af de seneste syv kampe var begge hold på tavlen. Fire af de syv kampe havde over 2.5 mål.

Flere interessante tips