Manchester City mod BSC Young Boys – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City skal op imod BSC Young Boys på tirsdag i et opgør på Etihad Stadium. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Manchester City kigge på ni opnåede point, hvilket giver en placering som nummer en i stillingen. BSC Young Boys befinder sig placeret som nummer tre på en point.

Manchester City går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League i brandvarm form efter sejr i deres første tre kampe. Det giver dem en unik mulighed for at sikre videre adgang til næste runde allerede her med den fjerde sejr på stribe. Afhængig af resultatet i gruppens anden kamp kan uafgjort måske endda være nok til at sikre videre deltagelse for Manchester City.

Manchester City går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Manchester City snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de seks ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i fire disse kampe.

BSC Young Boys er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens BSC Young Boys præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

  • Manchester City scorede i deres seneste 51 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Manchester City var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Young Boys scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Young Boys scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Young Boys har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • 6 af Young Boys’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af Young Boys’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål

Odds til kampen mellem Manchester City og BSC Young Boys leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Manchester City (1.08) | Uafgjort (10.00) | BSC Young Boys (26.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (3.10) | Over 2.5 (1.36)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.44) | BTTS Nej (2.63)

Hent dit risikofrie væddemål her

Manchester City vs BSC Young Boys – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod BSC Young Boys.

Erling Haaland, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen er blandt de fem spillere, som mangler for Manchester City på tirsdag.

Lineup Manchester City vs BSC Young Boys

Form Manchester City mod BSC Young Boys

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev BSC Young Boys nedlagt 1-3, hvorefter det blev 0-3 mod Manchester United. Senest måtte også Bournemouth bøje sig i et 6-1 nederlag. Manchester City har været enestående i deres seneste seks hjemmekampe, hvori de sikrede maksimumpoint. Seks kampe, 18 point, 19 mål scoret og fire lukket ind. Ingen har naturligvis gjort det bedre i Champions League i deres seneste seks kampe på eget græs.

BSC Young Boys har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-3 mod Manchester City, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Lugano. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-4 i opgøret mod FC Winterthur.

Manchester City mod BSC Young Boys – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Manchester City sig en 1-3 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på tirsdag?

Manchester City var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. BSC Young Boys sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. Manchester City er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Etihad Stadium. Gæsterne stod for kampens første scoring i seks af deres seneste 10 udekampe.

Manchester City mod BSC Young Boys – Hold øje med…

Meschack Elia virker til at være i anstændig form for BSC Young Boys, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Julian Alvarez, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.