Manchester City mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Manchester City tørner sammen med rivaler Burnley i et derby Premier League på onsdag på Etihad Stadium.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 43 point på deres første 20 kampe. Burnley er i hælene på dem med 12 point efter 21 runder, hvorved de ligger nummer 19 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Manchester City klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Burnley, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Manchester City går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Manchester City snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 16 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i en disse kampe.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Burnley præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 13 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 20 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Burnley kigger på tre sejre, samt tre uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 53 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 42 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 40 af 42 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 24 af de seneste 26 kampe i Premier League
  • 17 af Burnley’s seneste 19 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Burnley i 16 af de seneste 17 udekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 16 af de seneste 18 kampe

Form Manchester City mod Burnley

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Huddersfield nedlagt 5-0, hvorefter det blev 2-3 mod Newcastle. Senest måtte også Tottenham bøje sig i et 0-1 nederlag. Manchester City vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 16 mål, men lukkede også otte ind.

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 1-0 mod Aston Villa og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Luton. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Manchester City scorede 28 mål og indkasserede ni i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 25 point og otte sejre. Burnley scorede ni mål og indkasserede selv 29 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og en point.

Manchester City vs Burnley – Seneste nyt

Manchester City kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Burnley på onsdag.

Ederson, Manuel Akanji, John Stones, Erling Haaland, Mateo Kovacic og Jack Grealish er blandt de seks spillere, som mangler for Manchester City den kommende onsdag.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Burnley-truppen, er Sander Berge i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jordan Beyer, Charlie Taylor, Luca Koleosho, Dara O’Shea og Vitinho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Burnley – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 16 af de seneste 17 indbyrdes opgør mod Burnley. Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Burnley. Manchester City slog Burnley ti gange i deres seneste ti møder. I det seneste møde nappede Manchester City en 3-0 sejr mod deres modstander på onsdag.

Manchester City holdt buret rent i de 8 seneste opgør i Premier League mod Burnley. Manchester City og Burnley har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Manchester City mod Burnley Spiltips

Zeki Amdouni virker til at være i anstændig form for Burnley, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Bernardo Silva, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Manchester City har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i tre kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Burnley vandt to af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte syv gange i denne stime. Burnley scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Manchester City var først på pletten i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Burnley snittede 0.2 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Manchester Citys foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.8 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.