Manchester City og Chelsea varmer op til Champions League finale

Chelsea øjner muligheden for at lukke hullet til førerholdet i Premier League, The Sky Blues, når de krydser klinger på Etihad Stadium. The Citizens indtager pladsen som nummer 1 i Premier League med 80 point efter 34 kampe. The Blues er 19 point bagefter som nummer 4 for 34 kampe.

Der er behov for en sejr af Chelsea, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Manchester City på lørdag.

Manchester City i forrygende form.

The Citizens ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Deres seneste tre kampe gav først The Sky Blues en 2-1 sejr mod PSG i Champions League, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Crystal Palace, mens de i den seneste kamp tilspillede sig en en 2-0 sejr over PSG i Champions League.

The Citizens har leveret solide præstationer på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Chelsea inde i god stime.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Chelsea i en 1-1 uafgjort mod Real Madrid i Champions League, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Fulham, mens de i den seneste kamp sikrede sig en komfortabel 2-0 home sejr over Real Madrid i Champions League.

Trods en forholdsvis god 4 sejre i de seneste 6 kampe, undgår Chelsea næppe at få ørerne i maskinen den kommende lørdag.

Manchester City vs Chelsea h2h

Head-2-Head

The Citizens skal udvide overlegen historik

Chelsea tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Sky Blues noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Chelsea sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Manchester City på det seneste har været i stand til at “læse” The Blues godt med en 6-0-4 historik i Premier League før denne kamp.

  • Manchester City har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har ikke indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester City giver 1.91 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Chelsea giver 4.33 på oddset.