Man. City kan knække Chelseas titeldrømme i Premier League

Chelsea øjner muligheden for at forkorte afstanden op til førerholdet i Premier League, Manchester City, når de krydser klinger på Etihad Stadium.

Manchester City er placeret som nummer 1 i tabellen med 53 point efter 21 kampe. Chelsea ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 43 point ovenpå deres 21 opgør.

Chelsea vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Manchester City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Manchester City går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Manchester City snitter 3.1 mål pr. opgør med 31 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 7 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe.

Chelsea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Chelsea.

 • Manchester City vandt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City scorede i deres seneste 14 kampe
 • Manchester City har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
 • Chelsea har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste kampe
 • Chelsea scorede i 20 af deres seneste 21 kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Chelsea i 9 af de seneste 11 kampe
 • Manchester City har scorede i 16 af de senest 18 kampe mod Chelsea
 • I 10 ud af 12 seneste Manchester City hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål under 3.5
 • I 5 ud af 6 seneste Manchester City hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål over 2.5
 • I 4 af de seneste 5 kampe Manchester City har spillet mod Chelsea har begge hold scoret
 • Manchester City har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Chelsea

Form Manchester City mod Chelsea

The Sky Blues i fantastisk form.

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brentford nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-1 mod Arsenal. Senest måtte også Swindon bøje sig i et 4-1 nederlag.

The Blues fortsætter pointhøsten.

Chelsea har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tottenham nedlagt 2-0, hvorpå Chesterfield blev fejet til side med 5-1. Senest gik formen ud over Tottenham, der blev slået med 0-1.

Manchester City v Chelsea Indbyrdes historik

The Sky Blues havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i Premier League. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Manchester City og Chelsea bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Manchester City og Chelsea ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Etihad Stadium.

Hold øje med…

Hold øje med Raheem Sterling når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for The Sky Blues, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu. 

Mason Mount har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Chelsea, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.