Manchester City udnytter Ørnenes midtugeprogram

Der spilles to aftenkampe i denne runde 19 af Premier League og den sidste af disse finder sted i Manchester. Her tager hjemmeholdet Manchester City imod Crystal Palace på Etihad Stadium, og hjemmeholdet giver sølle 1.15 for en sejr på oddset. Sejr til Crystal Palace kan til gengæld spilles til fantastiske 19.00 på oddset i en kamp, hvor dommer Lee Mason fløjter kick off kl. 20.15.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har åbnet 2021 lige så godt, som de lukkede 2020. Der er syv sejre i de seneste syv kampe, og den fjerde finaledeltagelse i træk blev sikret i EFL Cup forrige onsdag. Onsdag i denne vandt de til gengæld for 8. gang i træk over Brighton. Denne gang med 1-0. Dén form håber de selvfølgelig på at bringe med i til søndags-kampen, hvor de kan rykke tættere på førstepladsen i Premier League.

Formen hos Crystal Palace er til gengæld lidt ujævn i øjeblikket for at sige det mildt. De har en sejr, tre nederlag og to uafgjorte resultater at fremvise for de seneste seks. Senest præsterede de dog at hente et godt point på udebane mod Arsenal i Premier League. Det var anden gang i træk, at de spillede til nul i ligaen. Til gengæld tabte de fredagens kamp i FA Cup, hvorfor The Eagles altså kan fokusere på Premier League i resten af sæsonen. Trods seneste lettere beskedne resultater holder de god afstand til bunden.

Manchester City har en rigtig god indbyrdes historik mod Crystal Palace. The Citizens vandt alle syv af de seneste 10 dueller mod tre sejre til The Eagles. Det skarpe øje vil have noteret sig, at det efterlader to kampe, som sluttede uafgjort. I fire af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom otte af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Manchester City har næppe opgivet at nå førstepladsen i Premier League. De to øverst placerede mandskaber i stillingen, Liverpool og Manchester United, mødes søndag aften. Pointtab til mindst én af dem betyder, at Manchester City kan hale ind på mindst én af dem. Dén kikser de ikke, til gengæld kan det sagtens blive lige så målfattigt som mod Brighton.

Flere interessante tips