Manchester City skal overleve sidste runde uden skrammer

Manchester City er klare favoritter, når de har besøg af The Toffees på Etihad Stadium den 23. maj kl. 17:00 i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset. Manchester City er placeret som nummerbrilliantly 1 i stillingen med 83 point for 37 kampe. The Toffees ligger til gengæld 24 point bagefter som nummer 8.

Manchester City inde i god stime.

Sidste gang The Citizens var i aktion, måtte de finde sig i at få stoppet deres gode serie i Premier League. Den senere tids resultater indikerer dog, at der sandsynligvis blot var tale om et mindre dyk i formen. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Manchester City led et et 2-1 hjemme nederlag mod Chelsea, hvorefter de noterede en en dramatisk 4-3 sejr mod Newcastle mens den seneste kamp resulterede i et 3-2 nederlag mod Brighton.

Med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts har formen på hjemmebane været godkendt for The Citizens på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på søndag.

Everton drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Everton igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først Everton en 0-0 uafgjort mod Aston Villa, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Sheffield United, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Wolves.

Everton har noteret sig 3 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ude. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve på søndag.

Manchester City vs Everton h2h

Gode chancer for mål

Manchester City vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Goodison Park i februar 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Citizens plejer at være glade for at møde The Toffees, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

Stats and facts for Manchester City and Everton.

  • Manchester CityManchester City har scoret i seneste 27 af 29 kampe;
  • Manchester CityI 7 of 9 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Manchester CityManchester City har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Manchester CityDer er scoret imod Manchester City i de seneste 5 af 7 kampe.
  • EvertonEverton er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • EvertonI 7 seneste Everton udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • EvertonI 4 seneste Everton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • EvertonEverton har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Sky Blues giver 1.40 for en sejr, uafgjort betaler 4.60 retur, mens Everton giver 7.00 på oddset.