Manchester City slagter formsvage Toffees

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Etihad Stadium. The Citizens skal ud og som minimum konsolidere placeringen i den sjove ende af tabellen mod The Toffees den kommende søndag. Efter 11 kampe afviklet er Manchester City placeret nummer 2 i stillingen med 23 point. Der er 8 points forskel til Everton, der som nummer 11 har samlet 15 point sammen. E

verton går ind til kampen mod Manchester City den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Manchester City oser af selvtillid inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. The Citizens præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 5 mål, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Everton.

  • I 6 of 8 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester City har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • Everton ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Manchester City mod Everton

Manchester City inde i god stime.

Everton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Crystal Palace. De svarede stærkt igen mod Club Brugge, som blev slået 4-1, før de sejrede 2-0 over Manchester United.

Everton drømmer om at stoppe ringe stime.

Manchester City ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-5 og 2-1 mod Watford og Wolves. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Tottenham.

Manchester City v Everton Indbyrdes historik

Manchester City vandt de seneste to kampe mod Everton i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 5-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 3-1. Bookmakerne har The Citizens som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Citizens 86% chance for at banke Everton. En pointdeling betaler 8.00 i gevinst på oddset, hvor imod Everton udbetaler 16.00 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester City møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Everton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Bernardo Silva. Han har vist flaget for Manchester City med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Everton har til gengæld forhåbninger om, at Demarai Gray kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.