Manchester City mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton rejser den kommende lørdag til Etihad Stadium for at møde Manchester City i en Premier League kamp.

Manchester City er nummer 2 i tabellen med 49 point efter 22 kampe, mens Everton rangerer som nummer 18 med 19 point efter 23 kampe.

Manchester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Everton præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Manchester City har vundet 15 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Everton har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt ti nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 52 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 43 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 41 af 43 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste kampe
  • 9 af Everton’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Everton har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 9 af Everton’s seneste 11 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 7 af Everton’s seneste 8 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Everton har ikke vundet deres seneste 6 kampe i Premier League

Form Manchester City mod Everton

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Tottenham nedlagt 0-1, hvorefter det blev 3-1 mod Burnley. Senest måtte også Brentford bøje sig i et 1-3 nederlag. Manchester City præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede 17 og indkasserede otte mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Everton, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-2 mod Luton, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Fulham. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Tottenham. Everton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Manchester City udviste meget lidt nåde i deres seneste otte kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 24 point og otte sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 20 mål og indkasserede fem. Intet andet hold i Premier League har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks. Everton opnåede nul sejre og to point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Manchester City vs Everton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Everton.

Mateo Kovacic og Jack Grealish er blandt de to spillere, som mangler for Manchester City den kommende lørdag.

I værste fald må Everton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Dominic Calvert-Lewin i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Arnaut Danjuma, Amadou Onana, Andre Gomes, Dele Alli og Jack Harrison bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Everton – indbyrdes historik

Manchester City er ubesejret mod Everton i de sidste 14 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på Etihad Stadium den 27 december 2023. Manchester City gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Everton på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

Manchester City scorede mindst én gang i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Everton i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Manchester City og Everton.

Manchester City mod Everton Spiltips

Jack Harrison virker til at være i anstændig form for Everton, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Phil Foden, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Manchester City vandt syv af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tre gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Everton vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte tre kampe. Everton præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Manchester City holdt rent bur i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.6 mål, mens Everton snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Manchester Citys forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.9 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.