Manchester City mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City agerer værter på Etihad Stadium for gæsterne fra Everton til et opgør i Premier League den kommende lørdag.

Nøjagtig 21 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Etihad Stadium.

Manchester City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Manchester City har vundet 11 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe i denne sæson i Premier League.

Everton kigger på 3 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Everton.

  • Manchester City var i vandt 19 af deres seneste 20 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City scorede i deres seneste 23 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 19 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • 20 af Manchester City’s seneste 22 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Everton’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Everton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Everton i 11 af de seneste 13 udekampe
  • Everton var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret

Form Manchester City mod Everton

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Brentford. De svarede stærkt igen mod Liverpool, som blev slået 3-2, før de sejrede 1-3 over Leeds. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 22 mål, mens de tillod 7 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af Bournemouth, før Bournemouth satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolverhampton, der satte sig igennem med 1-2. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 3.

Manchester City scorede 28 mål og indkasserede 4 i deres seneste 9 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 25 point og 8 sejre. Everton opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 4 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 1 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Manchester City vs Everton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Everton.

Ruben Dias og Julián Álvarez er blandt de 2 spillere, som mangler for Manchester City den kommende lørdag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester City.

Det er navne som James Garner, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Everton – indbyrdes historik

Everton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 18 indbyrdes opgør mod Manchester City. Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Everton. Manchester City gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Everton på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.15 på en ny gevinst.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og Everton blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester City og Everton. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Manchester City mod Everton Spiltips

Det kører udmærket for Erling Braut Haaland, som står noteret for 20 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i hans seneste seks kampe, så Manchester City håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Everton på lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Braut Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City høstede tre point i 9 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag i denne serie. Everton sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. Everton præsterede blot at holde rent bur i 4 af deres seneste 10 udekampe. Manchester City formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Etihad Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.6 mål, mens Everton snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Manchester Citys sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.