Manchester City mod Fulham – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Manchester City tager den kommende lørdag imod Manchester City i Fulham på Etihad Stadium.

Nøjagtig fem points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Etihad Stadium.

Manchester City har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede fem mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Manchester City er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Manchester City præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 47 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 35 af deres seneste 36 kampe
  • Manchester City har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af Manchester City’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 19 af de seneste 21 kampe
  • 6 af Fulham’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 9 af de seneste 11 udekampe
  • 5 af Fulham’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Fulham’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form Manchester City mod Fulham

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Sevilla, før de bankede Newcastle med 1-0. Senest blev Sheffield United nedlagt i en 1-2 sejr. Det store mål for sæsonen for Manchester City er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 14 gange, mens de indkasserede tre mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Fulham, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 0-3 mod Brentford, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Arsenal. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Tottenham. Det forventes, at Fulham vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Premier League er succeskriteriet. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede seks mål.

Manchester City vs Fulham – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Fulham.

Manuel Akanji, John Stones, Kevin De Bruyne og Zack Steffen er blandt de fire spillere, som mangler for Manchester City på lørdag.

Fulham har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Willian rejser ikke med Fulham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Manchester City mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 18 indbyrdes opgør mod Manchester City. Manchester City vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Manchester City gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Fulham på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har en enestående 10-0-0 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester City og Fulham blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Fulham fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Manchester City mod Fulham Spiltips

Erling Haaland har været stærk for Manchester City i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Fulham håber, at Bobby Reid kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester City var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Fulham sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Fulham præsterede blot at holde rent bur i fem af deres seneste 10 udekampe. Manchester City formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Etihad Stadium.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Manchester City presterte 2.7 mål i gjennomsnitt, mens Fulham presterte 0.5 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.