Manchester City mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Etihad Stadium den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Manchester City og gæsterne fra Fulham.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 29 point på deres første 12 kampe. Fulham er i hælene på dem med 19 point efter 13 runder, hvorved de ligger nummer 7 i tabellen.

Manchester City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.1 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 31 gange, mens de også indkasserede 11. Det er i gennemsnit 1.1 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 4 gange.

Fulham har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Manchester City har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 12 kampe. De kan i stedet fremvise 9 sejre og 2 uafgjorte. Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Fulham har indtil videre præsteret 5 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Fulham.

  • Manchester City vandt deres seneste 14 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 29 af deres seneste 30 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Manchester City i 5 af de seneste 7 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 13 udekampe
  • Fulham scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 10 af de seneste 12 kampe

Form Manchester City mod Fulham

Manchester City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod B. Dortmund. Herefter var de oppe imod Leicester i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sevilla, som blev nedlagt med 3-1. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 27 gange, mens de indkasserede 6 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Fulham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 2-3 over Aston Villa samt Leeds. Serien blev dog bremset mod Everton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 9 mål.

Manchester City vandt 3 kampe, scorede 16 mål og indkasserede 10 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 10 point. Fulham vandt 1 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 7 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Manchester City vs Fulham – Seneste nyt

Manchester City kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Fulham.

Erling Braut Haaland, Kyle Walker og Kalvin Phillips er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Fulham med på Etihad Stadium.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Manchester City. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Bobby Reid i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Neeskens Kebano, Layvin Kurzawa og Manor Solomon bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Fulham – indbyrdes historik

Manchester City har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i Etihad Stadium mod Fulham. Fulham var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Manchester City i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 3-0, 2-0 og 2-0 i disse tre opgør. Manchester City gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Fulham på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har en enestående 9-1-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.14 på en ny gevinst.

Manchester City scorede mindst én gang i de seneste 24 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i 3 af de foregående 10 opgør mellem Fulham og Manchester City.

Manchester City mod Fulham Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Erling Braut Haaland, der er oppe på flotte 17 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 7 mål i hans seneste seks kampe, og Manchester City håber, at han finder den form frem igen mod Fulham. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Braut Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City høstede tre point i 10 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 0 nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Manchester City. Begge scorede også i 8 af de seneste 10 udekampe for Fulham.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.8 mål, mens Fulham snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Manchester Citys sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.