Manchester City skal gøre arbejdet færdigt mod Gladbach

Manchester City byder velkommen til Borussia Mönchengladbach tirsdag d. 16. marts kl. 21.00 på Puskas Arena. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Champions League, og Manchester City går ind til kampen med en 2-0 føring.

Manchester City overlod intet til tilfældighederne i gruppespillet, hvor de sikrede 16 af 18 mulige point. Manchester City har “5-1-0” for deres seneste seks hjemmekampe i Champions League.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Borussia Mönchengladbach. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Manchester City på Puskas Arena.

Manchester City fortsætter pointhøsten.

Manchester City vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe måtte Manchester City bide i græsset mod Manchester United i et 2-0 nederlag, hvorefter de tog en 5-2 sejr mod Southampton for senest at sikre en 3-0 sejr mod Fulham.

Håbet før sæsonen hed titler, og Manchester City behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

Manchester City har leveret solide præstationer på eget græs med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende tirsdag.

Borussia Mönchengladbach er desperate efter point.

Oven på en serie af skuffelser i de foregående kampe sætter Borussia Mönchengladbach næsen op efter et bedre resultat på tirsdag. I Borussia Mönchengladbachs 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod B. Dortmund, hvorpå fulgte et 1-0 nederlag mod Bayer Leverkusen, mens de senest tabte 3-1 til Augsburg.

Borussia Mönchengladbach går ind til kampen med tre nederlag i deres seneste seks udekampe i Champions League.

Ovenpå elendige 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Borussia Mönchengladbach rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på tirsdag.

Manchester City vs Borussia Mönchengladbach h2h

Head-2-Head

The Citizens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i februar 2021 i Champions League. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Manchester City og Borussia Mönchengladbach var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. The Sky Blues har haft et stærkt greb om Borussia Mönchengladbach på det seneste og vandt 4 af de 5 foregående møder i Champions League.

  • Manchester City er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • B. M’gladbach har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste B. M’gladbach kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 6 of 8 seneste B. M’gladbach kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. M’gladbach har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.