Manchester City kan endegyldigt kvæle titelkamp mod Manchester United

Manchester United øjner muligheden for at lukke hullet til Premier Leagues førerhold The Citizens, når de krydser klinger på Etihad Stadium kl. 17:30 den 7. marts. City ligger nummer 1 i stillingen med 65 point efter 27 kampe. 14 point bagefter efter 27 kampe finder man The Red Devils på en placering som nummer 2.

Der er behov for en sejr af Manchester United, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Manchester City på søndag.

Manchester City i forrygende form.

The Citizens er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 18 point ud af 18 mulige. i deres seneste tre kampe bankede Manchester City B. M’gladbach i en 2-0 gevinst i Champions League, før de vandt en 2-1 sejr mod West Ham for så senest at præstere en 4-1 sejr mod Wolves.

Oven på en fremragende stime af City med 6 sejre i de seneste 6 kampe ligner de et meget stærkt bud på en sejrherre her.

The Red Devils drømmer om mere.

Manchester United har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Manchester Uniteds 3 seneste kampe har de været ude for en 0-0 mod Real Sociedad i Europa League, hvorpå fulgte en 0-0 mod Chelsea for senest at præstere endnu en 0-0 mod Crystal Palace.

The Red Devils har på udebane noteret sig 10 point ud af 18 mulige siden januar. En form, der fortæller Manchester City, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde på søndag.

Manchester City vs The Red Devils h2h

Head-2-Head

Sidste gang The Citizens spillede imod The Red Devils var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Old Trafford sluttede 0-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 4 sejre i de seneste 10 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.

  • Manchester City har vundet i de seneste 15 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 19 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester United ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 21 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5.