Manchester City mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City agerer værter på Etihad Stadium for gæsterne fra Newcastle til et opgør i Premier League på lørdag.

Manchester City sikrede sig sæsonens første sejr i første forsøg, da de åbnede Premier League året med tre point.

Newcastle fik, hvad de håbede på i deres første kamp i sæsonen, da de klarede premieren med bravour og satte tre point på kontoen.

Manchester City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Manchester City præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede seks mål, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Newcastle rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede et clean sheet.

Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

Newcastle tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 45 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Manchester City vandt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • 13 af Manchester City’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 14 udekampe
  • I 10 af de seneste 11 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Newcastle’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Newcastle har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Manchester City mod Newcastle

Manchester City går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Arsenal, før de nedlagde Burnley med 0-3. Mod Sevilla blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Det store mål for sæsonen for Manchester City er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede fire mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Newcastle ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Leicester. Herefter var de oppe imod Chelsea i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Aston Villa, som blev nedlagt med 5-1. Newcastle går ind til sæsonen som kandidater til en placering på podiet, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Manchester City vs Newcastle – Seneste nyt

Manchester City kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Newcastle.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City på lørdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester City.

Matt Targett, Emil Krafth og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 8 kampe mod Manchester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Etihad Stadium den 4 marts 2023. Manchester City har generelt overtaget mod Newcastle,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.61.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og Newcastle blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Manchester City og Newcastle. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Manchester City mod Newcastle Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Ilkay Gundogan viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Manchester City bør bringe ham i spil mod Newcastle. Sidstnævnte ankommer med Callum Wilson, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Manchester City var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. Manchester City præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Etihad Stadium.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Manchester City formåede at score tre mål i snit, hvorimod Newcastle snittede 1.1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst fem gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Newcastle spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål undervejs i processen.