Manchester City mod Norwich i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester City på lørdag møder Norwich. Manchester City sluttede sidste sæson som nummer 1 med 86 point. De skal i denne 2 af den nye sæson i Premier League op imod Norwich. Ingen gider åbne en ny sæson med en nul-bon, men det var, hvad Manchester City måtte tage til takke med i 1. runde.

Norwich håber at svare igen i deres kommende kamp i Premier League efter at være kommet tomhændede igennem premiere-runden med et surt nederlag. Norwich har en placering udenfor nedrykningszonen som mål for den kommende sæson, hvor de ikke har lyst til at deltage i nedrykningskampen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City vs Norwich.

  • Manchester City har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 3 of 5 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Manchester City har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Norwich har tabt i de seneste 11 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Norwich ikke vundet i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 13 af 14 kampe.

Form Manchester City vs Norwich

Manchester City kom skidt igang

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester City i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Chelsea i Champions League, et 1-0 nederlag mod Leicester og senest et 1-0 nederlag mod Tottenham.

Norwich leverede skidt sæsonåbning

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Norwich i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-1 sejr mod Reading, en 2-2 uafgjort mod Barnsley og senest et 3-0 nederlag mod Liverpool.

Manchester City v Norwich Indbyrdes historik

Norwich trak det korteste strå, da Manchester City vandt en 5-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 3-2 sejr Norwich noterede sig i den forrige kamp. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester City og Norwich. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League