Manchester City svarer igen på skuffelsen mod PSG

Manchester City tager imod Paris SG den kommende onsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Etihad Stadium med point på kontoen. 

Manchester City oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Manchester City præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem. 

Paris SG kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Manchester City v Paris SG statistik og historik

Spørger du bookmakerne er The Citizens favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.70, da Manchester City vurderes til at have 59%chance for at slå Paris SG. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.95 at hente sig på oddset, mens sejr til The Parisians kan spilles til 5.10.

Manchester City har tabt en enkelt kamp og kan fremvise 9 point for deres første fire kampe i denne sæson i Champions League. Formen skal holdes ved lige, for nu skal førstepladsen også sikret. Tre point i runde 5 holder dem på rette spor.

Paris SG er fortsat uden nederlag og med 8 point på kontoen efter deres første fire kampe i Champions League i denne sæson. De sigter selvfølgelig mod at holde momentum ved lige og går efter førstepladsen. En sejr her i 5. runde holder dem på rette kurs.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Manchester City til 1.70 på oddset virker som et fristende bud på på onsdag. Bookmakerne giver Manchester City 59% chance for at tage tre point mod Paris SG. Det svarer til, at man får 1.70 på oddset for sejr til Manchester City, mens uafgjort giver 3.95 gange igen. En væddemål på en udesejr til Paris SG betaler dig pengene 5.10 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Manchester City v Paris SG.

  • Manchester City har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Manchester City har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Paris SG er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Paris SG ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Paris SG har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Paris SG har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Lineup Manchester City vs Paris SG

Form Manchester City møder Paris SG

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Club Brugge nedlagt 4-1, hvorefter det blev 2-0 mod Manchester United. Senest måtte også Everton bøje sig i et 3-0 nederlag.

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De opnåede først 2-2 mod RB Leipzig, før de sejrede 2-3 over Bordeaux. De fulgte op på sejren med ny gevinst, denne gang mod Nantes, der blev sat på plads i en 3-1 sejr.
 

Manchester City v Paris SG Indbyrdes historik

Manchester City trak det korteste strå, da Paris SG vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Champions League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Manchester City noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har The Sky Blues som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester City 59% chance for at banke Paris SG. En pointdeling betaler 3.95 i gevinst på oddset, hvor imod Paris SG udbetaler 5.10 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester City møder Paris SG med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-1 for deres seneste 6 kampe i Champions League. I 2 af de seneste 6 opgør mellem Manchester City og Paris SG var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Spørger du bookmakerne er Manchester City favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.70, da Manchester City vurderes til at have 59%chance for at slå The Parisians. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.95 at hente sig på oddset, mens sejr til Paris SG kan spilles til 5.10.

Hold øje med…

Phil Foden scorede 3 gange i de seneste seks kampe for Manchester City, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. Lionel Messi har sigtekornet stillet ind på at udvide målhøsten ved Euro 2020. Han har stået for 3 basser i de seneste seks kampe Paris SG har afviklet.