Manchester City jagter første finale i kongeturneringen mod PSG

Manchester City skal op imod PSG på Etihad Stadium på tirsdag til deres returkamp i semifinalen i Champions League. Da de senest stod overfor hinanden i den første duel sluttede det med 1-2 i en spændende kamp.

Det er kun absolutte tophold, som præsterer at vinde 6 kampe i træk i Champions League og Manchester City er et tophold. De har været urørlige, fejet al modstand til side, og der venter PSG en kæmpe udfordring. Det er lidt vanskeligt at vide, hvad man skal forvente fra PSG, som kan fremvise tre sejre og to nederlag for deres foregående seks kampe i Champions League.

PSG har brug for mål, og en del af dem, hvis de skal gå videre til næste runde, eftersom Manchester City stillede imponerende målscorings-evner til skue i den første kamp.

  • Manchester City har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 10 af 11 kampe.
  • PSG har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • PSG har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • PSG har scoret i seneste 44 af 46 kampe;
  • PSG har scoret i de seneste 23 udebane kampe i træk.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form

Manchester City på fortsat vinderkurs.

The Citizens er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 15 point ud af 18 mulige. I Manchester Citys 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Tottenham, hvorefter fulgte en 2-1 sejr mod PSG i Champions League, mens de senest smadrede Crystal Palace 2-0.

Manchester City præsterede 2 sejre og en samlet målscore på 4-2 mod B. Dortmund i kvartfinalen.

The Parisians fortsætter pointhøsten.

PSG vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres 3 sidste kampe har de været igennem en 3-1 sejr mod Metz, hvorefter fulgte et 2-1 nederlag mod Manchester City i Champions League, mens de senest udspillede Lens 2-1.

PSG gik videre fra kvartfinalen på dramatisk vis mod Bayern München. Med en samlet målscore på 3-3 PSG sikrede de videre adgang i turneringen på reglen om udebanemål.

Head-2-Head

Manchester City skal udvide overlegen historik

Manchester City vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parc des Princes i april 2021 i Champions League. Manchester City vandt 66.66%, mens PSG vandt 0% af deres seneste 3 kampe i Champions League. Det efterlader et facit, der siger 2-1-0 i det samlede regnskab.

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Citizens giver 1.73 for en sejr, uafgjort betaler 4.33 retur, mens PSG giver 4.60 på oddset.

BTTS

Chancen for at se begge hold på måltavlen (BTTS) i denne kamp er så høj som 64%, vurderet ud fra oddset hos bookmakerne. Det svarer til en anstændig gevinst til 1.57 på oddset, hvis du spiller BTTS. Tilsvarende giver et væddemål den modsatte vej (BTTS = nej) odds 2.38 i gevinst.

Over/Under Betting

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.53 på oddset, hvilket svarer til 65% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.50 på oddset.