Manchester City mod RB Leipzig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City skal op imod RB Leipzig på tirsdag i en duel på Etihad Stadium. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Manchester City går ind til deres sidste hjemmekamp i gruppespillet i Champions League i superform. Med maksimumpoint for deres første fire kampe, er de sikret videre adgang til næste runde. Nu jagter de femte sejr på stribe og førstepladsen i puljen.

Disse to hold har begge allerede reserveret deres plads i næste runde. Det “eneste” på spil er førstepladsen. Uafgjort til City er nok for dem, mens RB Leipzig skal gå efter struben.

Manchester City ankommer til deres næste Champions League kamp i forrygende målform med intet mindre end 2.9 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 29 gange, mens de også indkasserede fem. Det er i gennemsnit 0.5 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fem gange.

RB Leipzig kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

 • Manchester City scorede i deres seneste 53 hjemmekampe
 • Manchester City vandt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • Manchester City var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • RB Leipzig vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod RB Leipzig i 9 af de seneste 11 kampe
 • RB Leipzig scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • 5 af RB Leipzig’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
 • Der er scoret imod RB Leipzig i de seneste 5 udekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Manchester City har spillet mod RB Leipzig har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Manchester City kampe mod RB Leipzig var antallet af mål over 2.5
 • Manchester City har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig
 • Manchester City har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod RB Leipzig
 • Manchester City har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod RB Leipzig

Odds til kampen mellem Manchester City og RB Leipzig leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Manchester City (1.33) | Uafgjort (5.25) | RB Leipzig (8.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.60) | Over 2.5 (1.48)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Brug for lidt ekstra midler til Manchester City mod RB Leipzig? Få et risikofrit væddemål her

Manchester City vs RB Leipzig – Seneste nyt

Manchester City kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod RB Leipzig på tirsdag.

Matheus Nunes, Mateo Kovacic, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen er blandt de seks spillere, som mangler for Manchester City den kommende tirsdag.

I værste fald må RB Leipzig finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Benjamin Sesko, Timo Werner, Dani Olmo, Willi Orban, El Chadaille Bitshiabu og Amadou Haidara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med RB Leipzig, når de drager til Etihad Stadium.

Lineup Manchester City vs RB Leipzig

Form Manchester City mod RB Leipzig

Manchester City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Young Boys med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 4-4 kamp mod Chelsea. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Liverpool.

I deres seneste tre kampe formåede RB Leipzig først at banke Røde Stjerne med 1-2. Herefter nedlagde de også Freiburg med 3-1, inden stimen stoppede mod Wolfsburg, der vandt en 2-1 sejr.

Manchester City mod RB Leipzig – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Manchester City sig en 1-3 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på tirsdag? Manchester City formåede at gå ubesejrede igennem deres seneste 3 møder med RB Leipzig, hvilket giver dem en samlet h2h-statistik på 3-1-1 fra deres seneste opgør.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i fire af de seneste fem kampe mellem Manchester City og RB Leipzig.

Manchester City vandt syvaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tregange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. RB Leipzig vandt seksaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort nulgange og tabte firekampe. Manchester City nyder sandsynligvis udsigten til at komme på tavlen på tirsdag, da RB Leipzig kun formåede at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet præsterede trods alt to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe.

Manchester City mod RB Leipzig – Hold øje med…

Ikoma Lois Openda virker til at være i anstændig form for RB Leipzig, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Erling Haaland, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.