Manchester City mod RB Leipzig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Gæsterne fra RB Leipzig ankommer til deres returkamp i Champions League mod Manchester City på Etihad Stadium den kommende tirsdag. Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 1-1 resultat.

Efter at have spillet en yderst underholdende og målrig uafgjort i den første kamp starter RB Leipzig og Manchester City nærmest fra scratch i dette returkamp. Begge skal bare bruge én scoring for at sikre den videre adgang, men spiller de som i første kamp bliver det et brag igen.

Manchester City v RB Leipzig statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Manchester City giver 1.36 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens RB Leipzig giver 7.50 på oddset.

Manchester City har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

RB Leipzig kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

 • Manchester City scorede i deres seneste 29 hjemmekampe
 • Manchester City vandt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • Manchester City var i vandt 4 af deres seneste 5 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
 • RB Leipzig har ikke tabt 24 af 25 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig scorede i 24 af deres seneste 25 kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 9 udekampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
 • 6 af RB Leipzig’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
 • I de seneste 3 kampe i træk Manchester City har spillet mod RB Leipzig har begge hold scoret
 • Manchester City har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig
 • Manchester City har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig

Odds til kampen mellem Manchester City og RB Leipzig leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Manchester City (1.36) | Uafgjort (5.00) | RB Leipzig (7.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.38) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Mangler du en bookmaker til Manchester City mod RB Leipzig? Få et risikofrit væddemål her.

Manchester City vs RB Leipzig – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod RB Leipzig. Benjamin Mendy behøver ikke klæde om, når Manchester City næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod RB Leipzig med på Etihad Stadium.

RB Leipzig må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Mohamed Simakan, David Raum, Marcel Halstenberg, Willi Orban, Christopher Nkunku, Peter Gulacsi og Konrad Laimer bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med RB Leipzig, når de drager til Etihad Stadium.

Lineup Manchester City vs RB Leipzig

Form Manchester City mod RB Leipzig

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bristol City nedlagt 0-3, hvorefter det blev 2-0 mod Newcastle. Senest måtte også Crystal Palace bøje sig i et 0-1 nederlag. Manchester City har været enestående i deres seneste seks hjemmekampe, hvori de sikrede maksimumpoint. Seks kampe, 18 point, 17 mål scoret og tre lukket ind. Ingen har naturligvis gjort det bedre i Champions League i deres seneste seks kampe på eget græs.

RB Leipzig har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Eintracht med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod B. Dortmund. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over B. M’gladbach.

Manchester City mod RB Leipzig – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Manchester City og RB Leipzig senest mødte hinanden i Champions League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Etihad Stadium. Bookmakerne har Manchester City som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.36, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester City73% chance for at banke RB Leipzig. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod RB Leipzig udbetaler 7.50 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester City går til kampen mod RB Leipzig med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Manchester City og RB Leipzig.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Manchester City spilles til 1.36, mens bedste odds på uafgjort er 5.00. Endelig kaster en udesejr til RB Leipzig 7.50 af sig på oddset.

Manchester City har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ottesejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. RB Leipzig vandt seksaf deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede treuafgjort og tabte engange i denne stime. RB Leipzig præsterede tre sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Manchester City mod RB Leipzig – Formstærke spillere

Riyad Mahrez har tre mål i seks Champions League kampe for Manchester City, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod RB Leipzig. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andre Silva, der har banket tre mål ind i Champions League.