Manchester City mod Southampton i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester City er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Southampton på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.16 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Etihad Stadium. Det er sidste sæsons nummer 1 med med 86 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 15 i denne runde 5 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 43 point. 

Manchester City er placeret som nummer 5 i tabellen med 9 point efter 4 kampe. Southampton ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 3 point ovenpå deres 4 opgør. 

Bookmakerne har The Sky Blues som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester City 86% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 8.00 i gevinst på oddset, hvor imod Southampton udbetaler 18.00 i gevinst på oddset for en sejr. 

Southampton drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som The Citizens besidder, når de to klubber møder hinanden i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City vs Southampton.

  • Manchester City har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 29 af 31 kampe.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Southampton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Southampton ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 6 af 7 udebane kampe.

Form Manchester City vs Southampton

Manchester City fortsætter pointhøsten.

The Citizens går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Citizens præsterede en 5-0 sejr mod Norwich, hvorefter de noterede en 5-0 sejr mod Arsenal, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Leicester.

Southampton drømmer om mere.

The Saints har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Southampton har i deres forgange tre kampe noteret sig en 8-0 sejr mod Newport, en 2-2 uafgjort mod Newcastle og senest en 0-0 uafgjort mod West Ham.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker The Sky Blues til at have en god chance for endnu en sejr mod The Saints.

Manchester City v Southampton Indbyrdes historik

The Citizens vandt 5-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i março 2021 i Premier League. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Southampton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Hold øje med Ferran Torres når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Citizens, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

James Ward-Prowse har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for The Saints, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.