Manchester City mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City byder velkommen til Southampton i Premier League den kommende lørdag på Etihad Stadium.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 20 point på deres første 8 kampe. Southampton er i hælene på dem med 7 point efter 8 runder, hvorved de ligger nummer 16 i tabellen.

Manchester City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.4 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 34 gange, mens de også indkasserede 13. Det er i gennemsnit 1.3 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Manchester City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise 6 sejre og 2 uafgjorte frem. Manchester City er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Etihad Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Southampton kigger på 2 sejre, samt 1 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Southampton.

  • Manchester City scorede i deres seneste 24 kampe
  • Manchester City vandt deres seneste 11 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 26 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Southampton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 10 af de seneste 11 kampe
  • Southampton tabte deres seneste 3 kampe
  • Southampton har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 4 af de seneste 5 udekampe

Form Manchester City mod Southampton

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolverhampton nedlagt 0-3, hvorefter det blev 6-3 mod Manchester United. Senest måtte også F.C. København bøje sig i et 5-0 nederlag. Manchester City har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 28 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Wolverhampton, før Aston Villa satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Everton, der satte sig igennem med 1-2. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Southampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv 4.

Manchester City tog 16 point fra deres seneste 6 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 5 sejre af sig efter 20 mål scoret og 3 indkasseret. Manchester City scorede 3 mål og indkasserede selv 6 i deres foregående 3 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 1 sejre og 3 point.

Manchester City vs Southampton – Seneste nyt

Manchester City kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Southampton.

Kyle Walker, John Stones og Kalvin Phillips er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Southampton med på Etihad Stadium.

Southampton ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester City. Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Romeo Lavia og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Etihad Stadium.

Manchester City mod Southampton – indbyrdes historik

Southampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Manchester City. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Manchester City og Southampton senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Etihad Stadium. Bookmakerne har Manchester City som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.14, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester City88% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 9.10 i gevinst på oddset, hvor imod Southampton udbetaler 18.90 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester City slog Southampton 7 gange i deres seneste 10 meetings. I det seneste møde nappede Manchester City en 1-1 sejr mod deres kommende modstander den kommende lørdag. Bookmakerne tilbyder odds 1.14 på ny hjemmesejr.

Che Adams virker til at være i anstændig form for Southampton, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester City, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Erling Braut Haaland, som stod for 12 mål i hans seneste seks kampe.

Manchester City var i stand til at vinde 10 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 0 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. Southampton sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 6 nederlag. Manchester City satte 7 sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Southampton vandt 2 af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Southampton landede et snit på 0.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der var over 2.5 mål i 9 af Manchester Citys foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 3.7 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.