Manchester City mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham står overfor Manchester City den kommende søndag i et Premier League møde på Etihad Stadium.

Manchester City er nummer 2 i tabellen med 29 point efter 13 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 5 med 26 point efter 13 kampe.

Manchester City kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 12 mål, eller gennemsnitligt 1.2 pr. opgør. De holdt buret rent i to af de kampe.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Manchester City er noteret for ni sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester City tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Tottenham har indtil videre præsteret otte sejre og to uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Tottenham scorede mindst én gang i deres 25 forudgående kampe.

Vores tip

  • Manchester City scorede i deres seneste 53 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Manchester City vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City var i vandt 6 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Tottenham scorede i deres seneste 30 kampe
  • I 14 af de seneste 16 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 16 udekampe
  • 12 af Tottenham’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret

Form Manchester City mod Tottenham

Manchester City ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 4-4 mod Chelsea. Herefter var de oppe imod Liverpool i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod RB Leipzig, som blev nedlagt med 3-2. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Tottenham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af Chelsea, før Wolverhampton satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 1-2. Tottenham vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede syv mål ind og scorede selv 13.

Manchester City vandt fire kampe, scorede 14 mål og indkasserede otte i deres foregående syv kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 14 point. Af deres seneste fire kampe mod hold fra top seks sikrede Tottenham sig syv point og to sejre. De indkasserede fem mål, mens de selv scorede syv gange.

Manchester City vs Tottenham – Seneste nyt

Manchester City kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Tottenham på søndag.

Matheus Nunes, Mateo Kovacic, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Tottenham med på Etihad Stadium.

Tottenham må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Cristian Romero i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ashley Phillips, James Maddison, Richarlison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman og Ryan Sessegnon bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Manchester City. Manchester City tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Tottenham, da Tottenham noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Manchester City sikrede alle tre point via en sejr på 4-2. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Manchester City vandt fire opgør, mens Tottenham sejrede fem gange.

Tottenham scorede i deres seneste 4 opgør mod Manchester City i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Tottenham og Manchester City.

Manchester City mod Tottenham Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Erling Haaland, der er oppe på flotte 14 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med seks mål i hans seneste seks kampe, og Manchester City håber, at han finder den form frem igen mod Tottenham. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Tottenham vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort tre gange og tabte to kampe. Målene flyder rimeligt frit for Manchester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Manchester City har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Tottenham et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der var over 2.5 mål i otte af Manchester Citys foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.8 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.9mål pr. kamp i denne serie.