Manchester City mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City har fordel af hjemmebane på Etihad Stadium, når Tottenham kommer forbi på torsdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er seks point og tre pladser.

Manchester City har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Tottenham har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende torsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Manchester City er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester City scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Tottenham kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Tottenham.

  • Manchester City var i vandt 20 af deres seneste 22 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City scorede i deres seneste 25 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • 4 af Tottenham’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 5 af de seneste 6 udekampe
  • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 8 kampe

Form Manchester City mod Tottenham

Manchester City har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-0 sejr over Chelsea. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Southampton, siden 2-1 mod Manchester United. Manchester City blev talt om som titelkandidater i Premier League i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Manchester City præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Etihad Stadium. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 17 mål.

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Crystal Palace med 0-4. Herefter nedlagde de også Portsmouth med 1-0, inden stimen stoppede mod Arsenal, der vandt en 0-2 sejr. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Manchester City vs Tottenham – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Tottenham. Benjamin Mendy behøver ikke klæde om, når Manchester City næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julián Álvarez er alle ude af truppen, som Manchester City tager imod Tottenham med på Etihad Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på torsdag møder Manchester City.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Tottenham – indbyrdes historik

Med sejre på 3-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Manchester City ser Tottenham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester City går til kampen mod Tottenham med en 5-1-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Manchester City og Tottenham.

Manchester City mod Tottenham Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Erling Braut Haaland viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Manchester City bør bringe ham i spil mod Tottenham. Sidstnævnte ankommer med Harry Kane, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

Manchester City var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Tottenham sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Manchester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester City præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Tottenham landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.