City slasker West Bromwich

Der var engang, hvor West Bromwich Albion havde en positiv historik mod Manchester City i deres indbyrdes opgør, men så fik City besøg af en sheik… Tirsdag aften mødes de igen i det opgør, der mere end noget andet sørger for tyndskid i store dele af spillertruppen hos West Bromwich, som kl. 21.00 står overfor Manchester City på Etihad Stadium, hvorfor hjemmeholdet giver i omegnen af 1.10 på oddset, men udesejren kan spilles til fabelagtige 21 på oddset.

122 har de mødt hinanden i ligasammenhæng og af disse vandt West Bromwich 45 gange, mens Manchester City er noteret for 56 sejre. Ganske jævnbyrdigt ikke? Nå, men City vandt altså de sidste 14 gange, de stod overfor hinanden. En forrygende historik som de lyseblå ganske enkelt ikke gør bedre mod nogen andre. Og har styrkeforholdet forskubbet sig? Ikke et hak.

Manchester City er måske ikke dér, hvor Pep Guardiola helst ser dem befinde sig, og placeringen i tabellen er heller ikke acceptabel endnu, men det er samtidig ekstremt svært at argumentere for nogen former for gevinst til “The Baggies”, der ikke ligefrem gør det prangende på specielt udebane.

Der er selvfølgelig ikke skyggen af værdi i at spille 1-tallet, så man skal finde sig et alternativ. City har holdt rent bur i seks kampe i træk. Ok, så holder vi på, at West Bromwich også trækker blankt. Men hvor meget scorer City så? De gider ikke bruge for mange kræfter, der venter en ny kamp i weekenden. Vi bliver på tre garn af hjemmeholdet.

Flere interessante tips