Manchester City jagter fabelagtige 20 sejre i træk mod Hammers

West Ham øjner muligheden for at lukke hullet til Premier Leagues førerhold Manchester City, når de krydser klinger på Etihad Stadium den 27. februar. Manchester City ligger nummer 1 i stillingen med 59 point efter 25 kampe. 14 point bagefter efter 25 kampe finder man The Hammers på en placering som nummer 4.

Der er behov for en sejr af The Hammers, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Manchester City den kommende lørdag.

Manchester City i fantastisk målform.

Man skal stå tidligt op for at følge med Manchester City i øjeblikket, hvor de kan fremvise imponerende 6 sejre i de seneste 6 kampe. I deres tre foregående kampe sikrede Manchester City sig en komfortabel 3-1 udesejr over Everton, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Arsenal for senest at sikre en 2-0 sejr mod B. M’gladbach i Champions League.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Manchester City. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende lørdag.

The Hammers bøjer sig ikke.

West Ham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. The Irons led et et 1-0 nederlag mod Manchester United i FA Cup, hvorefter de vandt en 3-0 sejr mod Sheffield United, inden de nedlagde Tottenham 2-1 i deres foregående tre kampe.

Trods en forholdsvis god serie af 4 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe, undgår West Ham næppe at få ørerne i maskinen den kommende lørdag.

The Sky Blues vs The Irons h2h

Sidste gang The Citizens spillede imod The Hammers var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på London Stadium sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Manchester City synes at have et nærmest kærligt forhold til West Ham, som de har besejret 8 gange i de 10 seneste opgør i Premier League.

  • Manchester City har vundet i de seneste 13 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 17 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • West Ham United er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • West Ham United er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • West Ham United har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5.