Manchester City skal revanchere cup-exit mod West Ham

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Manchester City tager imod West Ham den kommende søndag. Manchester City lægger beslag på placeringen som nummer 2 i Premier League med 26 point for deres første 12 kampe. Differencen til The Irons er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 12 kampe. Kun få point adskiller West Ham og Manchester City i stillingen i Premier League, og der er således mere end håneretten på spil. En sejr til sidstnævnte vil betyde, at de overhaler førstnævnte, når de brager sammen på Etihad Stadium. The Sky Blues har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 5 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 7 gange. Hvad målscoring angår, er The Irons ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v West Ham.

  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • West Ham har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • West Ham har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 3 of 5 seneste West Ham kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Manchester City mod West Ham

The Sky Blues fortsætter pointhøsten.

West Ham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Manchester United nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-0 mod Everton. Senest måtte også Paris SG bøje sig i et 2-1 nederlag.

West Ham inde i god stime.

The Irons går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Liverpool med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Wolves. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Rapid Wien.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af The Sky Blues til 1.30 på oddset virker som et fristende bud på på søndag. Bookmakerne giver Manchester City 77% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 1.30 på oddset for sejr til Manchester City, mens uafgjort giver 5.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Irons betaler dig pengene 10.00 gange igen på oddset.

Manchester City v West Ham Indbyrdes historik

The Sky Blues havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februar 2021 i Premier League. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Manchester City og West Ham bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

 

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Bernardo Silva. Han har vist flaget for The Citizens med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Irons har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.