Manchester City mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mens formen ser skarp ud hos Manchester City i Premier League, lader den en del tilbage at ønske for West Ham, før deres besøg på Etihad Stadiumden kommende søndag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

Manchester City går ind til runde 38 som nummer 1 i Premier League tabellen med 88 point på kontoen. Med 37 runder bag dem har West Ham samlet 52 point, hvilket giver dem en placering som nummer 9 i stillingen.

Manchester City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.1 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 31 gange, mens de også indkasserede seks. Det er i gennemsnit 0.6 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fem gange.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 24 mål imod. Det giver et snit på 2.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur nul gange.

Manchester City har vundet 27 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City er på en fantastisk stime af intet mindre end 29 kampe i træk på Etihad Stadium uden nederlag.

West Ham kigger på 14 sejre, samt ti uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. West Hams seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Manchester City har ikke tabt 49 af 51 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 52 af deres seneste 53 hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 41 af 43 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i 50 af deres seneste 51 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 21 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 17 kampe i Premier League
  • 15 af West Ham’s seneste 17 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i 22 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 21 af de seneste 22 udekampe i Premier League
  • I 10 af de seneste 12 kampe West Ham har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Manchester City mod West Ham

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolverhampton nedlagt 5-1, hvorefter det blev 0-4 mod Fulham. Senest måtte også Tottenham bøje sig i et 0-2 nederlag. Manchester City har vist potent form på Etihad Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 18 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Liverpool sluttede 2-2, hvorpå et 5-0 nederlag mod Chelsea fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Luton blev nedlagt med 3-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 18 og scorede ti mål.

Manchester City har opnået 33 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt ni kampe med en score på 35 mål for og 18 imod. West Ham vandt fem sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 24 mål og lukkede 37 ind. Dette indbragte dem 20 point.

Manchester City vs West Ham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod West Ham.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol er blandt de to spillere, som mangler for Manchester City på søndag.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Lucas Paqueta og Michail Antonio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 16 kampe mod Manchester City. Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod West Ham. Manchester City har generelt overtaget mod West Ham,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.10.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og West Ham blev der scoret mindst tre mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og West Ham var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Manchester City mod West Ham Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Erling Haaland, der er oppe på flotte 27 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med otte mål i hans seneste seks kampe, og Manchester City håber, at han finder den form frem igen mod West Ham. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. West Ham vandt to af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte syv kampe. Manchester City præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Etihad Stadium.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Manchester City presterte 2.3 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 0.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Manchester Citys seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.