Manchester City mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Citypå lørdag møder Wolverhampton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 79 point på deres første 34 kampe. Wolverhampton er i hælene på dem med 46 point efter 35 runder, hvorved de ligger nummer 11 i tabellen.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Manchester City er noteret for 24 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester City noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Wolverhampton kigger på 13 sejre, samt syv uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League. Wolverhampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Manchester City har ikke tabt 48 af 50 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 54 af deres seneste 55 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 49 af deres seneste 50 hjemmekampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 18 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 31 af de seneste 33 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 10 kampe
  • 11 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 12 af Wolverhampton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 16 af de seneste 18 udekampe

Form Manchester City mod Wolverhampton

Manchester City er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 1-0, hvorefter det blev 0-4 mod Brighton. Senest måtte også Nottingham Forrest bøje sig i et 0-2 nederlag. Manchester City vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede fire.

Wolverhampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Arsenal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Bournemouth, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Luton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

Manchester City scorede 48 mål og indkasserede 14 i deres seneste 18 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 49 point og 16 sejre. Wolverhampton opnåede tre sejre og ti point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 12 gange i disse kampe, men lukkede også selv 18 ind.

Manchester City vs Wolverhampton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Manchester City, når de skal i aktion mod Wolverhampton.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol er blandt de to spillere, som mangler for Manchester City den kommende lørdag.

Manchester City mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Manchester City tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Wolverhampton, da Wolverhampton noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Manchester City sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Manchester City har generelt overtaget mod Wolverhampton,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.11.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester City og Wolverhampton blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Wolverhampton fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Manchester City mod Wolverhampton Spiltips

Med 16 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Phil Foden så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Manchester City vandt syv af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tre gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Wolverhampton vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte to kampe. Målene flyder rimeligt frit for Manchester City på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Wolverhamptons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Wolverhampton snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Wolverhampton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.