Sultne Wolves er Manchester Citys næste offerlam

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Wolves på Etihad Stadium den 2. marts kl. 21:00 i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til The Sky Blues vil være en overraskelse. Manchester City indtager en fremragende 1. plads med 62 point efter 26 kampe. Wolves har 34 point og er på en 12. plads i tabellen.

Wolves lurer på overraskelsen mod The Citizens på tirsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Manchester City i forrygende form.

The Sky Blues er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 18 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe sikrede Manchester City sig en 1-0 sejr mod Arsenal, før de vandt en 2-0 sejr mod B. M’gladbach i Champions League for så senest at præstere en 2-1 sejr mod West Ham .

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på eget græs som The Citizens. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende tirsdag.

Wolves fortsætter pointhøsten.

Wolves går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe vandt Wolves 2-1 mod Southampton, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Leeds for senest at sikre 1-1 mod Newcastle.

Wolves kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Wolves.

The Sky Blues vs Wolves h2h

Wolves trak det korteste strå, da Manchester City vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 3-2 sejr Wolves noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Citizens har haft et stærkt greb om Wolves på det seneste og vandt 6 gange i 10 foregående kampe i Premier League.

  • Manchester City har vundet i de seneste 14 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Wolves er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.