Wolves bliver næste offer for Manchester Citys titeljægere

Manchester City er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Wolves på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.16 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Etihad Stadium.

Som nummer 1 har The Sky Blues formået at skrabe 35 point sammen for 15 kampe. Med 21 point har Wolves for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 8 i Premier League.

Wolves vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Manchester City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Manchester City oser af selvtillid inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. The Citizens præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 8 mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Wolves.

  • Manchester City har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Wolves ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolves ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Wolves kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester City mod Wolves

The Citizens på fortsat vinderkurs.

Manchester City vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede Manchester City først at banke Aston Villa med 2-1. Herefter nedlagde de også Watford med 3-1, inden stimen stoppede mod RB Leipzig, der vandt en 2-1 sejr.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Wolves, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Norwich, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Burnley, før de desværre tabte med 0-1 til Liverpool.

 

Manchester City v Wolves Indbyrdes historik

Manchester City vandt de seneste to kampe mod Wolves i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-1 tjente som opfølger til en afklapsning på 3-1. Bookmakerne har The Citizens som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Sky Blues 86% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 8.00 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 15.00 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester City møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Wolves var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Manchester City og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Etihad Stadium i vente.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Bernardo Silva. Han er topscorer for Manchester City med 7 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Wolves krydser til gengæld fingre for, at Hee-Chan Hwang kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.