Manchester City mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Etihad Stadium på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Manchester City og gæsterne fra Wolves.

Manchester City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 42 point på deres første 19 kampe. Wolves er i hælene på dem med 17 point efter 19 runder, hvorved de ligger nummer 16 i tabellen.

Manchester City har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Manchester City har vundet 13 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Manchester City scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Wolves kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City v Wolves.

  • Manchester City var i vandt 20 af deres seneste 22 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City scorede i deres seneste 25 hjemmekampe
  • Manchester City vandt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 8 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 10 udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 8 udekampe
  • Wolverhampton scorede i 11 af deres seneste 13 kampe

Form Manchester City mod Wolves

Manchester City har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Southampton tabte de 2-0, Manchester United også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Manchester City formåede at vinde 4-2 over Tottenham. Manchester City præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Etihad Stadium. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede 15 mål.

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Nottingham Forest, før de sejrede 1-0 mod West Ham. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Liverpool. Wolves kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Manchester City scorede 29 mål og indkasserede fem i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 26 point og otte sejre. Manchester City scorede fire mål og indkasserede selv 15 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og tre point.

Manchester City vs Wolves – Seneste nyt

Manchester City kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Wolves. Benjamin Mendy får en fridag fra Manchester City-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julián Álvarez er blandt de tre spillere, som mangler for Manchester City den kommende søndag.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Manchester City.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Etihad Stadium.

Manchester City mod Wolves – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Wolves i Premier League-regi. Manchester City ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 5-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Wolves. Manchester City har en 7-1-2 historik mod Wolves, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.20.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Manchester City og Wolves blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester City og Wolves fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Manchester City mod Wolves Spiltips

Det kører udmærket for Erling Braut Haaland, som står noteret for 22 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Manchester City håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Wolves på søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Erling Braut Haaland til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester City var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Wolves sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. Manchester City sætter næsen op efter at komme på tavlen på søndag, da Wolves var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester City præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Wolves snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Manchester Citys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.