Manchester City mod yndlingsmodstanderen Burnley lørdag eftermiddag

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Etihad Stadium, når Manchester City skal ud og fighte for yderligere point mod The Clarets.

De sluttede nummer 1 i sidste sæson og Manchester City tager imod sidste sæsons nummer 17, når de mødes i runde 8 i Premier League. Manchester City lægger beslag på placeringen som nummer 3 i Premier League med 14 point for deres første 7 kampe.

Differencen til Burnley er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 7 kampe.

Manchester City skal bruge tre point den kommende lørdag for at overhale Chelsea i stillingen i Premier League. I en kamp, hvori de indtager en stor favoritværdighed, lugter det af en gylden mulighed.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester City vs Burnley.

  • Manchester City er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester City har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 10 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Manchester City vs Burnley

Manchester City håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Manchester City givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Chelsea med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Paris SG. Deres seneste opgør, mod Liverpool, indbragte et point i en2-2 kamp.

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

The Clarets er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. De startede med at banke Rochdale med 4-1 i EFL Cup, hvilket blev fulgt op af 2-2 mod Leicester. Deres seneste opgør, mod Norwich City, indbragte et point i en 0-0 kamp.

En sejr af Manchester City til 1.13 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag.

Manchester City v Burnley Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Manchester City deres seneste to kampe mod Burnley i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i februari 2021 og 5-0 i november 2020. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Burnley var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Gabriel Jesus når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Citizens, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Jay Rodriguez har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Burnley.