Manchester City mod Real Madrid i Champions League – optakt, odds og spilfiduser

Man City tager imod Real Madrid på Etihad Stadium tirsdag til den første af to kampe i semifinalen af Champions League. Man City går ind til duellen mod Real Madrid som store favoritter, og vil sætte næsen op efter at have videre kvalifikationen mere eller mindre sikret inden returkampen.

Man City v Real Madrid statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Man City spilles til 1.47, mens bedste odds på uafgjort er 4.60. Endelig kaster en udesejr til Real Madrid 7.00 af sig på oddset.

Man City oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Man City præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Real Madrid ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 9 mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Man City er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Real Madrid som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Man City 68% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 1.47 på oddset for sejr til Man City, mens uafgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 7.00 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Man City v Real Madrid.

 • Manchester City har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste kampe
 • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Manchester City scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Manchester City scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • Der er ikke scoret imod Manchester City i 5 af de seneste 7 kampe
 • Real Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Real Madrid vandt deres seneste 4 udekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Real Madrid scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I de seneste 5 Manchester City kampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Manchester City hjemmekampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
 • Manchester City har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Manchester City har scoret imod i 5 af de senest 6 kampe mod Real Madrid
 • Manchester City har har ikke tabt i 4 af 5 seneste kampe mod Real Madrid

Man City vs Real Madrid – Seneste nyt

Man City kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Real Madrid.

John Stones, Kyle Walker og Benjamin Mendy er alle enten ude af truppen, som Man City tager imod Real Madrid med på Etihad Stadium eller tvivlsomme.

Lineup Manchester City vs Real Madrid

Form Man City mod Real Madrid

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Brighton, som blev slået 3-0, før de sejrede 5-1 over Watford.

Real Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod Sevilla, som blev slået 2-3, før de sejrede 1-3 over Osasuna.

Man City v Real Madrid Indbyrdes historik

Man City vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i august 2020 i Champions League. Bookmakerne har Man City som favoritter til sejren i dette opgør på Etihad Stadium den kommende tirsdag. Man City går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 3-2-3 for deres seneste 8 kampe i Champions League.

I 5 af de seneste 8 opgør mellem Man City og Real Madrid var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Man City spilles til 1.47, mens bedste odds på uafgjort er 4.60. Endelig kaster en udesejr til Real Madrid 7.00 af sig på oddset.

Man City var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag.

Manden med målnæsen

Hold øje med Riyad Mahrez, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe i alle turneringer for Man City, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Karim Benzema har stået det rette sted 7 gange i seks kampe i alle turneringer for Real Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 25 mål.